nono, ale homologacji toto w życiu nie otrzyma - przy włączonych migaczach można sobie co najwyżej dzienne przyciemnić jak jest w Audi, no ale już wyłączanie mijania to przegięcie pały... Wyprzedzasz gościa, lewy kierunek i ciemność widzę. Dla mnie porażka.
TO co opisujesz, ma już w standardzie Audi w wyższych modelach (włączasz kierunek i gaśnie mijania). Co do homologacji to sam się nad tym zastanawiam... ale to film z Rosji... tam chyba wszystko możliwe... ;-)
1. było
2. chałtura
3. zero homologacji - RU MODE
4. wiocha - "koraliki" mode, festyn....
5. jakos jeszcze na filmiku to wyglada, radze poszukac zdjec z bliska...
6. nie na temat
Zamontowałem u siebie w OIIFL zarówki ledowe podswietlania tablicy rejestracyjnej. Efekt jest bardzo fajny tylko...... zapliła sie kontrolka spalonej żarówki po wykonanym teście zimnym teście. Zarówki ledowe które zamontowałem są standardowe bez can busa. W jaki sposób mogę z poziomu VCDSa wyłączyć test zimny? Czy jest możliwość wyłączenia testu tylko na obszar podświetlania tablicy?
Gdzieś doczytałem, że podobno w rocznikach po 2009 zamontowanie żarówek nawet z can busem tez nie pomaga.....
Panowie, chciałbym zapytać czy kodowanie bajtu 18 pod dzienne LED w O2 FL to dalej wiedza tajemna?? Jeśli nie, to czy można wrzucić je na forum??
Oczywiście chętnie skorzystałbym z osobistej pomocy kolegów (m.in. Enriquez, kropeck), ale jechać specjalnie (co najmniej 300 km) aby zakodować dzienne, raczej mija się z celem.
OctaviaFLKrak, próbuj ztcw potrzebny jest nowy sterownik centralnej elektryki, na forum golfa pisali od jakiego numeru i wersji softu można wyłączyć diagnoże
Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
ja potwierdzam tyle, ze choc sie tym zajmuje na codzien - to nie widzialem takiej O2 w ktorej by to zadzialalo - w tym moja. Pare osob z OCP (np zielarzlol) twierdzi ze im zadzialalo, ale nikt tego nie potwierdzil w 100%.
To sa wogole wiekszosci kodowania z Audi głównie, i musza byc odpowiednio wysokie wersje sterownikow ( BCM 651 kub wyższe) ktore w O2 fl ztcw prawie lub wogóle nie wystepowaly, przynajmnije do tego 2011/2012 kiedy sie tym interesowalem.
Witam. Przeczytałem 18- stron postu pod poczatku do końca i stwierdziłem ze najlepiej zamówić takie zarówki
Efekt dają naprawdę bardzo fajny tylko niestety wywala mi błąd i musze zamówić kasowniki. Pozdrawiam
Komentarz